Ik ben Anneke van der Wel, bevlogen therapeut!


Homeopathie en orthomoleculaire therapie brengen mensen weer dichterbij hun gezondheid. En met gezondheid bedoel ik veel meer dan alleen het vrij zijn van klachten.


Ik bedoel daarmee ook energiek worden, je weer jezelf voelen, vaak zelfs het los kunnen breken uit beperkende patronen. Er is voor mij niets mooiers dan een mens op deze manier weer het pad naar zingeving terug te zien vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Ik ben iemand die altijd het 'waarom' wil weten.


Ook toen ik met mijn eigen gezondheid tobde, wist ik wel dat klachten nooit zomaar uit de lucht komen vallen. Ze waren voor mij een signaal dat er iets mis was. Ik merkte al gauw dat het onderdrukken van symptomen in mijn geval totaal geen duurzaam herstel bracht.

Ik ben toen verder gaan zoeken en ontdekte  dat homeopathie niet alleen kijkt naar de mens in zijn geheel, maar ook gebaseerd is op basale natuurwetten die staan als een huis.

De weg inslaan naar een duurzaam herstel


Mijn interesse was gewekt en als nuchtere Fries met een wetenschappelijke opleiding begon ik aan de studie klassieke homeopathie. Gedurende mijn studie zijn heel wat levensvragen beantwoord (en zijn er alleen nog maar meer bij gekomen :>), is de scepsis langzaamaan verdwenen en mijn nieuwsgierigheid alleen maar groter geworden.

Na heel wat jaren homeopathie in de praktijk bedreven te hebben merkte ik dat voeding en leefstijl op zijn minst het herstelproces ondersteunt en in sommige gevallen zelfs klachtonderhoudend is. Daarom ben ik mij ook gaan specialiseren in de orthomoleculaire therapie. Homeopathie gecombineerd met orthomoleculaire therapie is voor mij niet het wegpoetsen van klachten, maar de weg inslaan naar een duurzaam herstel en dat gun ik iedereen.